Heb je een vraag?

Contact

Voor wie is de reünie?

Voor wie de reünie is kun je vinden onder de knop ‘informatie’. Klik vervolgens op ‘voor wie is de reünie?’.

Wat is het programma?

Het programma kun je vinden onder de knop ‘informatie’. Klik vervolgens op ‘programma’.

Wat is de locatie?

De reünie vindt plaats in het oude schoolgebouw, het adres is:

Scala College
Kees Mustersstraat 6
2406 LK Alphen aan den Rijn

Waar kan ik parkeren?

Er wordt aangeraden om met het openbaar vervoer of de fiets te komen. Mocht je toch graag met de auto komen dan worden er een aantal suggesties gedaan. Klik voor deze suggesties op de knop ‘informatie’ en vervolgens op ‘parkeren’.

Wat kost een kaartje?

Voorverkoop
Entree oud-leerling: € 19,-
Entree + buffet oud-leerling: € 29,-

Entree (oud)-medewerker (50% korting): € 4,50
Entree +buffet (oud)-medewerker (50% korting): € 9,50 

Entree oud-leerling jonger dan 25 jaar (ID verplicht): € 9,-
Entree + buffet oud-leerling jonger dan 25 jaar (ID verplicht): € 19,-

Let op: voor een kaartje jonger dan 25 jaar gaat het om de dag van de reünie, NIET de dag waarop jij je kaartje koopt. De reden dat reünisten jonger dan 25 jaar €10,- korting krijgen is omdat wij uit ervaring weten dat 90% van hen om financiële redenen niet naar de reünie kan komen.

Aan de deur
Entree: € 20
Buffet: € 15 (beperkt beschikbaar)

Hoe kan ik een kaartje kopen?

Je kan een kaart kopen via het tabblad 'koop kaartje', hier kan je jezelf zoeken in de lijst en bij je naam het gewenste type kaartje selecteren en deze toevoegen. Kun jij jezelf niet vinden dan kun je drukken op de ‘Voeg jezelf toe’ knop en jezelf toevoegen. Je kunt zowel voor jezelf als voor iemand anders een kaart kopen. Deze worden dan allemaal naar jou toegestuurd.

Kan ik op de dag zelf ook nog een kaartje kopen?

Ja, op de dag zelf is het nog mogelijk een kaartje te kopen. Echter worden er dan wel andere prijzen in rekening gebracht en voor het succes van de reünie is het veel fijner als je van tevoren een kaartje koopt. Oud-klasgenoten zien dan wie er allemaal nog meer komen en zal het hen stimuleren om ook te komen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Ik heb een kaartje gekocht maar ik kan niet meer, kan ik mijn geld terug krijgen?

Ja, het kaartje wat je hebt gekocht is tot een maand voor de reünie nog te retourneren. Hiervoor brengen we €5,- administratiekosten in rekening.  Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Je mag het kaartje ook door iemand anders laten gebruiken mits hij/zij in dezelfde prijsklasse valt. Mocht dit niet het geval zijn zal er aan de kassa bijbetaald moeten worden.

Ik kom maar een gedeelte van de dag, mag ik dan minder betalen?

Nee, helaas kunnen wij dit niet controleren en zal er dus voor de gehele dag betaald moeten worden.

Ik ben iets later, is dit een probleem?

Nee, dit is geen enkel probleem. Houd er wel rekening mee dat het buffet na 19:00 uur niet meer wordt geserveerd.

Ik sta niet in de lijst van oud-leerlingen en/of de lijst van (oud-)docenten/medewerkers, wat moet ik doen?

Het kan voorkomen dat niet alle gegevens bij ons bekend zijn. Dit kan meerdere oorzaken hebben en is verder geen enkel probleem. Je kunt dan bij 'help speuren' op de 'ik ontbreek' knop klikken. Op deze manier word je in de lijst gezet en kan je daarna via de 'ben ik' knop je kaartje kopen. Je zal dan helaas wel twee keer je gegevens in moeten voeren.

Mag ik een introducé meenemen?

Ja, er mogen introducés meegenomen worden naar de reünie. Om een introducé kaartje te kopen volg je dezelfde stappen alsof je er niet instaat. Bij niveau en diplomajaar kies je dan voor 'introducé'.

Ik heb wel op deze school gezeten, maar niet mijn diploma behaald. Mag ik dan wel komen?

Ja, natuurlijk!

Ik heb niet op deze school gezeten, maar ken veel mensen die erop gezeten hebben. Kan ik een kaartje kopen?

Ja, dan is het de bedoeling dat je meegaat als introducé. Vraag aan een oud-leerling die je nog kent en laat hem/haar een introducé-kaartje voor je kopen.

Mijn naam is verkeerd geschreven, kan ik dit ergens wijzigen?

Nee, dit kan je zelf helaas niet wijzigen. Mocht je graag willen dat dit gewijzigd wordt, vul dan het contactformulier in, met daarin je verzoek. Wij zorgen dan dat dit in orde komt.

De richting en het diplomajaar bij mijn naam kloppen niet, kan ik dit ergens wijzigen?

Ja, op het moment dat jij jezelf als persoon claimt met de knop ‘ben ik!,’ krijg je eenmalig de gelegenheid dit aan te passen en ook je overige gegevens in te voeren voor eventuele reünies in de toekomst.

Ik heb liever niet dat mijn naam zichtbaar is in de database, kan ik dit verwijderen?

Ja dit kan. Helaas kun je dit niet zelf doen. Stuur je gegevens op via ons contactformulier en wij zorgen ervoor dat jouw naam niet meer te vinden is. 

Ik weet niet meer precies in welk jaar ik mijn diploma gekregen heb of gekregen zou hebben. Kan ik dit ergens opzoeken?

Nee, helaas is dit nergens op te zoeken. Zoek wat oud-klasgenoten op in de lijst van oud-leerlingen met de zoekfunctie, hun diplomajaar zou ook het jouwe moeten zijn. Mocht er ook bij hen geen diplomajaar staan, kies dan het jaar waarvan jij vermoedt dat het de juiste is. Mocht je later toch bij een ander diplomajaar willen zitten dan kan je deze op de dag zelf gewoon volgen. Hier hoef je ons niet van op de hoogte te stellen.

Welke studenten/docenten hebben zich al aangemeld voor de reünie?

Onder de knop ‘zoek mee!’ kunt je in de linkerkolom zien wie er een kaartje hebben gekocht. Schroom niet om de eerste van jouw klas te zijn die een kaartje koopt, iemand moet de eerste zijn en als er één schaap over de dam is, ...

Is de reünie toegankelijk voor rolstoelgebruikers/mindervaliden?

De reünie is voor een groot  deel toegankelijk voor rolstoelgebruikers, helaas zijn niet alle verdiepingen te bereiken in een rolstoel. Ben jij een rolstoelgebruiker en kom je naar de reünie? Zou je ons hier dan van op de hoogte willen stellen via het contactformulier? Dan kunnen wij bij de indeling van het gebouw hier rekening mee houden.

Ik heb thuis nog een oude foto/ videoband, kan ik deze meenemen?

Ja, er wordt een lokaal ingericht waar deze spullen tentoongesteld kunnen worden. We zijn op de reünie niet in de mogelijkheid om een videoband af te spelen. Een DVD, CD of USB-stick zou wel kunnen.

Ik heb een idee voor de reünie, kan ik deze ergens indienen?

Ja, graag zelfs! Als je een idee hebt kun je deze via het contactformulier met ons delen en krijg je zo snel mogelijk een reactie.

Ik heb een allergie/dieet en/of ben vegetariër, kan ik dan wel mee eten?

Als vegetariër/veganist kun je gewoon mee eten.  Bij alle gerechten staan de ingrediënten/allergenen vermeld, voor het geval je een allergie of dieet hebt. Wil je weten wat er op het menu staat? Kijk dan even onder de knop ‘informatie’ en vervolgens op ‘buffet’.

Ik heb een kaartje besteld, maar deze niet ontvangen. Wat nu?

Het kan zijn dat je kaartje in je spambox terecht is gekomen. Verplaats deze e-mail naar je inbox. De barcode is dan zichtbaar en het kaartje klaar voor gebruik.

Zit het kaartje niet in je spambox, neem dan contact op via het contactformulier. Vermeld hierbij jouw naam, type kaart dat je gekocht hebt, datum + tijdstip waarop je het kaartje hebt gekocht en het rekeningnummer waarmee je betaald hebt.

Ik heb meerdere richtingen en/of diploma's behaald, wat nu?

De gegevens die in de database staan zijn van het laatst bekende jaar waarover wij de gegevens beschikken. Het kan dus zijn dat je zowel MAVO, HAVO als ATHENEUM hebt behaald. In de meeste gevallen zal je dan geplaatst worden onder de groep ATHENEUM. Mocht je liever de reünie bij één van de andere richtingen zitten, dit is geen probleem. Op het moment dat jij jezelf claimt via de knop 'ben ik' krijg je eenmalig de kans jouw gegevens aan te passen. Echter kan je op de dag zelf ook gewoon de gewenste richting volgen, hier hoef je ons niet van op de hoogte te stellen.

Ik kan niet met Ideal betalen, wat nu?

Als je bijvoorbeeld in het buitenland woont kan het voorkomen dat je niet met Ideal kan betalen. Het makkelijkste zou zijn dat bijvoorbeeld een kennis of oud- klasgenoot jouw kaartje koopt. Mocht dit niet lukken mag je het contactformulier invullen en zullen wij dit voor je regelen.

Mijn vraag is nog niet beantwoord, wat nu?

Stuur ons een bericht via het contactformulier met je vraag en we zullen deze zo snel mogelijk voor je beantwoorden.

Contactformulier

Wij gaan zorgvuldig met jouw contactgegevens om. Je ontvangt per email een bevestiging van het ingezonden bericht. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Reünie Scala College

Help ons met het vinden van jouw oud-klasgenoten en kom dan gezellig samen naar de reünie!

Deze reunie wordt verzorgd door

De Reuniecommissie

Contact

  • De Reüniecommissie Scala College
  • Haddingestraat 30, 9711 KE Groningen
  • scala-college@heefteenreunie.nl
  • Stuur een e-mail